ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ИНТЕРНЕТ САЙТ
www.reklamnarabotilnica.com



  • Фирма К и К спорт ЕООД е регистрирана като администратон на лични данни в КЗЛД на Република България.
  • Като такава ф-ма К и К спорт ЕООД и чрез www.reklamnarabotilnica.com полага дължимата грижа за защита на личните данни на Клиента, станали известни при попълване на електронната форма за извършване на заявление за покупка.
  • При спазване на действащото законодателство и клаузите на настоящите Уславия за ползване, К и К спорт ЕООД може да използва личните данни на Клиента единствено и само за целите за извършване на доставката.
  • К и К спорт ЕООД чрез www.reklamnarabotilnica.com има право да използва информацията за предлагане на стоки и/или услуги на Клиента, за промоции, изпращане на поздравления, организиране на томболи, запитвания, за статистически и всякакви други законосъобразни цели, освен в случай на изрично несъгласие на същия, изпратено на следния e-mail адрес: sales@kk-bg.com

Всякакви други цели, за които се използват данните, ще бъдат съобразени с българското законодателство, приложимите международни актове, Интернет етиката, правилата на морала и добрите нрави.


Разкриване на информацията

  • К и К спорт ЕООД чрез www.reklamnarabotilnica.com се задължава да не разкрива никакви лични данни за Клиента на трети лица – държавни органи, търговски дружества, физически лица и други, освен в случаите когато:
  • същото е нужно за извършване на доставката до клиента (например изготвяне на товарителница към куриерско дружество регистрирано като администратор на лични данни)
  • информацията е изискана от държавни органи или длъжностни лица, които според действащото законодателство са оправомощени да изискват и събират такава информация.
  • К и К спорт ЕООД чрез www.reklamnarabotilnica.com е длъжен да предостави информацията по силата на закона.




www.reklamnarabotilnica.com и бисквитките

Системата използвана за изграждането на www.reklamnarabotilnica.com използва cookies (бисквитки). Тя генерира бисквитка, запазваща се във Вашия компютър, съдържаща session ID, като тя не може да бъде използвана за проследяване, идентифициране, не съдржа лични данни, а се използва само и единствено за информиране на системата за досега извършените действия при това посещение (например запазване на добавените от Вас продукти в количката Ви).

Ако не искате да приемате cookies, моля следвайте някоe от следните упътвания за това как да конфигурирате Вашия browser:

http://www.aboutcookies.org/default.aspx?page=1 (отваря се в нов прозорец)

При отказ за приемане на cookies не можем да гарантираме пълна фукнционалност на www.reklamnarabotilnica.com!

В случай, че не го направите ние считаме, че сте съгласни с поставянето на cookies на Вашия компютър.


Приемам

Този сайт използва бисквитки! Можете да се информирате за тях тук. (отваря се в нов прозорец)